Tizenhat produkció az elődöntőben | Fehérvár Táncosa

2018.11.08. Szerző: Lőrincz MiklósVasárnap délelőtt a Táncházban rendezik meg a Fehérvár Táncosa tehetségkutató verseny elődöntőjét. 16 egyéni, páros és csoportos produkció méretteti meg magát a szakmai zsűri és a közönség előtt, hogy egy lépéssel közelebb kerülhessenek a rangos cím eléréséhez. Az eseményre már minden belépő elkelt: csak az induljon el a Táncházba, aki már rendelkezik karszalaggal.

A Fehérvár Táncosa tehetségkutató újabb állomásához érkezett: november 11-én, vasárnap 10 órától a döntőbe jutásért versengenek a fiatalok. A rangos versenyre félszáz fehérvári és Fejér megyei fiatal táncos jelentkezett. A zsűri tagjai – Egerházi Attila, a Székesfehérvári Balett Színház igazgatója, Molnár Andrea táncművész, tánctanár és Tihanyi Ákos, a Madách Színház koreográfusa – az elküldött videók alapján választotta ki azokat, akik a nyár végi felkészítő tábor után megmérettethetik magukat az elődöntőben.

Vasárnap 16 produkciót nézhet meg a közönség és zsűri. Bemutatkozik Jenei Márton, Kindl Gábor Dániel, Kis Eszter Anita, Mészáros Marcell, Tokodi Blanka, Tátrai Réka, a Fűri Bettina – Kolter Vivien, a Vincze Franciska – Tujner Anikó és a Gyarmati Dorina – Gede Ágnes párosok, valamint a Do Not Disturb, a Destiny, a Free Spirit Angels, a Megadance, a River, a Free Spirit Infinity és a Free Spirit Babes csapata.

A döntő december 9-én lesz a Vörösmarty Színházban, erre még váltható jegy: online a www.jegy.hu honlapon, készpénzért pedig hétfőtől szombatig a Művészetek Háza portáján, és természetesen az elődöntő helyszínén is lesz jegyárusítás.

Vissza