Személyre szabott edzés az Xbodyban | Fehérvár Táncosa

2018.11.28. Szerző: Lőrincz Miklós Címke: ,Versenyzőink megkezdték azokat az edzéseket, amelyeket az elődöntő és a döntő közötti felkészülési időszakra, erőnléti állapotuk növelésére ajánlott fel számukra az Xbody Stúdió Székesfehérvár.

Elsőként Tátrai Réka és Mészáros Marcell vett részt azon a személyre szabott edzésprogramon, amelynek segítségével minden izomzatot a számukra legmegfelelőbb módon terhelhettek. Az Xbody által használt EMS edzés a teljes testre ható elektromos izomstimulációt kombinálja személyi edzéssel.

Az EMS készülék kis áramerősségű elektromos impulzusokkal feszíti meg az izmokat. A testizomzat 90%-át bevonja az edzésmunkába, anélkül, hogy az inakat és az ízületeket megterhelné, ezáltal nem csak hatékony, hanem rendkívül biztonságos módszer is. Már heti 2×20 perc edzéssel látványos hatás érhető el akár kezdőknél, akár élsportolóknál vagy a rehabilitációban résztvevőknél. A speciális, az egész testre kiterjedő tréning időtakarékos, hatékony köredzésprogramot jelent, amelynek célja a hosszan tartó pozitív egészségügyi hatás.

Fotó: Igari Balázs

Versenyzőink megkezdték azokat az edzéseket, amelyeket az elődöntő és a döntő közötti felkészülési időszakra, erőnléti…

Közzétette: Fehérvár Táncosa – 2018. november 28., szerda

A mai munka- és tanítási nap döntőseink számára sem volt pihenőnap: folytatódtak az edzések az Xbody Székesfehérvár…

Közzétette: Fehérvár Táncosa – 2018. december 1., szombat

 

Vissza